BMW suistui tieltä – tällaista asentoa ei joka päivä nähdä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Hugh Wycomben palokunta hälytettiin tiistaina 22. maaliskuuta onnettomuuspaikalle, jossa BMW-merkkinen auto oli suistunut tieltä. Paikan päällä pelastushenkilökunta sai hieraista silmiään, sillä auto oli onnistunut vierimään vähintäänkin erikoiseen asentoon.

Auto oli suistunut tietä Carrington Roadilta ja vierinyt läheisen talon pihaan. BMW jäi pystyyn rakennuksen seinän viereen sivuuttain, ohikulkijoiden hämmästykseksi. BMW:n kuljettaja selvisi onnettomuudesta pienin vammoin. Pelastushenkilökunta poisti naisen auton sisältä, ja hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat