David Bowien luksushuvila vuokrattavana – tämä maksaa 35 000 euroa/viikko

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen multimiljonääri Simon Dolan on hiljattain ostanut itselleen muusikko David Bowien omistuksessa olleen luksushuvilan Karibian Mustique-saarelta. Yrittäjä on paljastanut olevansa edesmennen Bowien todellinen superfani ja hän aikoo säilyttää huvilan alkuperäisessä kunnossaan.

Daily Mail -lehden mukaan Bowielle kuulunut The Mandalay Estate on ollut tähdelle kuin toinen koti. Indonesialaiseen tyyliin sisustetussa luksuslukaalissa on viisi makuuhuonetta, joista jokaisessa on oma terassi. Tunnelmallisista bungaloweista koostuva lomaparatiisi on yksitysyyttä vaalivien unelmakohde.

David Bowien faneille on tarjoutunut ainutlaatuinen tilaisuus viettää aikaa huvilassa, jossa heidän idolinsa on asunut. Uusi omistaja Simon Dolan on nimittäin päättänyt laittaa huvilan vuokralle. Tähdelle kuuluneen huvilan saa käyttöönsä viikoksi 35.000 eurolla. Korkeasta hinnata huolimatta Dolan uskoo, että huvilalle tulee olemaan kysyntää, etenkin Bowieta fanittavien maailmantähtien keskuudessa.

The Mandalay Estate
The Mandalay Estate
The Mandalay Estate
The Mandalay Estate
The Mandalay Estate
The Mandalay Estate