Mies säikäytettiin perin pohjin työmaalla – muistaa tämän pilan loppuikänsä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kollegoihin kohdistuvat pienet jäynät ja käytännön pilat saattavat piristää työpäivää huomattavasti. Tuoreella Youtube-videolla työpaikkapila on viety niin pitkälle, että sen uhri on todennäköisesti joutunut vaihtamaan kalsarinsa jäynän jälkeen.

Metsän lähellä sijaitsevalla rakennustyömaalla nähdään pahaa-aavistamaton mies, joka ei tiedä joutuvansa pian julman pilan uhriksi. Nurkan takana odottaa nimittäin aidon näköiseen karhupukuun pukeutunut työkaveri.

Uhri huomaa ”karhun” ennen kuin se ehtii edes kunnolla säikäyttämään hänet, ja pinkaisee saman tien juoksemaan pakoon. Videolta ei valitettavasti selviä, koska, missä ja kenen toimesta yksinkertaisesta ideastaan huolimatta näin onnistunut työpaikkapila on toteutettu.