Nainen murjotti huvipuistossa – kuvalle nauretaan somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huvipuistot tuovat ihmisille mieleen aurinkoisen kesäpäivän ja perheen yhteisen laatuajan, josta sekä lapset että aikuiset nauttivat. Nyt verkossa on alkanut kuitenkin leviämään kuva naisesta, joka oli kaikkea muuta kuin iloinen vuoristoradassa.

Aviomies ei ollut suostunut menemään vaimonsa kanssa tukkijoen tyyliseen Splash Mountain -huvilaitteeseen, minkä vuoksi vaimo oli joutunut menemään siihen yksin. Mies oli ollut naista vastassa radan varrella ja napannut hänestä kuvan, jossa vaimo selkeästi osoittaa miehelle mieltään.

Ihmisiä on huvittanut vihaiselta näyttävä nainen, joka on tukkijoen vaunussa nauravien ihmisten ympäröimänä. Kuva on innoittanut ihmisiä tekemään erilaisia muokkauksia kuvasta, jossa nainen on lopulta muun muassa poliitikoiden ympäröimänä ja John Travoltan suukottelemana.

Wife got a little perturbed that I wouldn't accompany her on the ride.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com