Ronaldo- ja Messi-fanit kohtasivat kotibileissä – kohtalokas seuraus!

Ohhoh! · Annika Kela

Intian Mumbaissa järjestetyt syntymäpäiväjuhlat ovat päättyneet karmaisevalla tavalla. Juhlissa vieraana ollut Lionel Messi -fani alkoi nimittäin tapella Cristiano Ronaldo -fanin kanssa siitä, kumpi pelaajista on parempi. Riita äityi pian väkivaltaiseksi ja poliisit soitettiin paikalle.

Ennen kuin apu ennätti paikalle oli 34-vuotias Messi-fani Obinna Michael Durumchukwa ehtinyt puukottaa 22-vuotiasta Ronaldo-fani Nwabu Chukwumaa kaulaan lasinsirulla. Hintustan Times -lehden mukaan Nwabun saamat haavat olivat kuolettavia eikä miestä kyetty pelastamaan.

Viranomaisten antaman tiedotteen mukaan molemmat miehistä olivat nigerialaissyntyisiä. Poliisit ovat pidättäneet Messi-fanin ja hän tulee saamaan syytteen Chukwuman murhasta. Viranomaiset eivät ole paljastaneet oliko alkoholilla osuutta asiaan.