Pääsiäisen herkullinen drinkkivinkki – syntisen hyvät kermatoffeeshotit!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Drinkkiresepteistään tunnettu videobloggaaja Scotty Boxa on julkaissut netissä ohjeet herkullisen pääsiäisjuoman tekemiseen. Pääsiäispyhien kunniaksi mies on loihtinut juoman, jossa yhdistyvät suklaamunat ja kermatoffeelikööri.

DrinkLab Cocktail Recipes -kanavalla julkaistulla videolla kerrotaan, että juomia varten tarvitset onttoja suklaamunia tai -pupuja, purkillisen kermaa, Baileys -kermalikööriä ja suklaista toffeelikööriä. Boxan valmistamasta annoksesta riittää juotavaa neljään shottiin ja yhteen pidempään juomaan.

Hän lorautti juomasekoittimeensa 2,5 desiä kermaa, yhden desin Baileysia ja reilun lorauksen toffeelikööriä. Sekoittelun jälkeen juoma oli valmis tarjoiltavaksi suklaamunista. Vaikka video onkin julkaistu yli vuosi sitten, on se edelleen suklaanystävien suosiossa erityisesti pääsiäisen aikaan.