Supermalli viidennellä kuulla raskaana – ällistyttävä bikinikuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bar Refaelin vuosi 2016 alkoi jännittävissä tunnelmissa, sillä hän sai tietää olevana raskaana. Kaunotar ilmoitti perheenlisäyksestä sosiaalisessa mediassa vihjailevalla kuvalla, jossa esiintyy positiivinen raskaustesti.

Nyt Bar on Daily Mail -lehden mukaan jo viidennellä kuulla raskaana. Sitä ei kuitenkaan uskoisi tuoreesta bikinikuvasta, jossa Refaeli esittelee vauvamasuaan. Siinä ei nimittäin ole mitään merkkejä raskaudesta saatika siitä, että raskaus olisi jo noin pitkällä.

My girl craved some vitamin D ☀️ #5months ✋?

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

Perheen perustaminen on ollut 30-vuotiaan Refaelin haaveissa pitkään. Ajankohta perheenlisäykselle on täydellinen, sillä Bar meni syksyllä naimisiin kihlattunsa Adi Ezran kanssa. Raskaus ei ole ainakaan toistaiseksi vaikuttanut huippumallin arkirutiineihin.