Isä ja tytär kokeilivat uutta kameraa – tallensi heti karmivan näyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset yleensä nauttivat meressä uimisesta, mutta välillä syvällä uiskennellessa mielen voi vallata ajatus siitä millaisia eläimiä pinnan alla mahtaakaan uiskennella. Eräs isä ja tytär menivät kauniina aurinkoisena päivänä nauttimaan merestä, jossa he päätyivät hain kanssa samalle alueelle.

Isä ja tytär menivät rannalle uuden GoPro-kameransa kanssa, minkä testaamista he olivat odottaneet innoissaan. Michael Homer on julkaissut YouTube-kanavallaan videon siitä, kun hän on mennyt Uudessa-Seelannissa suositulle Papamoa Beach -uimarannalle kokeilemaan uutta kameraa, jolla voi kuvata myös veden alla.

Juuri kun he pääsevät veteen he saavat pelottavaa seuraa. Kun isä ja tytär ovat päässeet hieman syvemmälle rannasta, heidän välistään ui hai. Isä huomaa häntä todella läheltä uivan ison evän ja kääntyy kauhuissaan takaisin rantaan. Video loppuu siihen, kun isä ja tytär lähtevät vikkelästi rantaa kohti.