Povipommi ylistää selibaattia: ”Ratkaisu ongelmaan”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh on paljastanut lehtihaastattelussa, ettei hän ole katunut hetkeäkään viiden vuoden selibaattiaan. Kaunotar nimittäin uskoo, että sen ansiosta hän löysi elämänsä rakkauden.

OK!-lehden mukaan Jodie teki päätöksen selibaatista suhdesotkujensa takia. Tähtönen oli kokenut paljon vastoinkäymisiä rakkaudessa, sillä hänen avioliittonsa oli päättynyt pettämiseen ja kaikki hänen parisuhteensa olivat epäonnistuneet tavalla tai toisella. Selibaatti oli Jodien mielestä ratkaisu ongelmaan.

Marsh uskoo, että sen ansiosta hän lopulta onnistui löytämään elämänsä rakkauden James Placidon. Nainen on paljastanut, ettei hän ole koskaan ollut onnellisempi. James ja Jodie karkasivat viime elokuussa salaa naimisiin ja nyt pariskunta on viettänyt onnellista elämää avioparina. Pariskunnan ympärillä on vellonut paljon raskaushuhuja, mutta toistaiseksi niitä ei ole vahvistettu todeksi.

My ?

Kuva, jonka Jodie Marsh (@jodiemarshtv) julkaisi

Throw back to when I had red hair ❤️

Kuva, jonka Jodie Marsh (@jodiemarshtv) julkaisi