Meikkitaiteilijoiden salainen ase paljastui: Miesten parranajovoide!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meikkitaiteilijoiden ja kauneusbloggaajien keskuudessa on viime vuosina levinnyt yllättävä meikkivinkki täydellisen pohjustuksen tekemiseen. Asiantuntijoiden salaiseksi aseeksi on paljastunut miehille tarkoitettu parranajovoide.

Monet meikkitaiteilijoista ovat tunnustaneet hurahtaneensa erityisesti Nivea Men Sensitive Post Shave Balm -kasvovoiteeseen, joka on tarkoitettu levitettäväksi iholle parranajon jälkeen. Kauneusasiantuntijoiden mukaan Post Shave Balm on edullinen vaihtoehto kalliille meikinpohjustusvoiteille.

Monet miesten voidetta testanneista naisista ovat olleet yllättyneitä lopputuloksesta. Muutaman euron parranajovoide on nimittäin parempi kuin monet markkinoilla olevat naisten meikinalustusvoiteet. Daily Mail -lehden mukaan Post Shave Balm -voiteen myynti on räjähtänyt viime vuonna kasvuun, sillä monet naisista ovat hankkineet voidetta omaan käyttöönsä.