Coco meni liian pitkälle? 14-viikkoinen tytär korkokengissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kohumalli Coco Austin on julkaissut netissä kuvia 14-viikkoisesta silmäterästään Chanelista. Muotiluomuksiin puettu pienokainen on kuvissa kuin prinsessa. Nuoresta iästä huolimatta Chanelilla on jo oma Instagram-tili.

Coco Austin on paljastanut Twitterissä, että hän on tuhlannut omaisuuden vauvansa muotiluomuksiin ja asusteisiin. Viimeisimmässä kuvassa Chanel poseeraa Chanel-muotitalon vaatteissa. Sängyllä nukkuva pikkuballerina on puettu korkokenkiä muistuttaviin töppösiin. Vaatteiden lisäksi tytöllä on kallisarvoinen korukokoelma, johon kuuluu muun muassa erilaisia timanttikorvakoruja. Kuvassa Chanelin korvissa kimaltelee vaaleanpunaiset timantit.

Perheen kuopus näyttäisi seuraavan äitinsä jalanjälkiä, sillä hän on hiljattain osallistunut ensimmäiseen kuvaussessioonsa. Ammattivalokuvaaja otti pienokaisesta kuvia perhealbumia varten. Coco Austinin ja räppäri Ice-T:n tytär näyttäisi olevan varsin hemmoiteltu pikkuprinsessa.

Long day for my sleeping beauty. … Shoes- @peeweepumps Tutu set- @bowtiesandtutusboutique

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi

My new obsession. ….

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi

Photoshoot time! I'm tired.. Can I have the boob already?

Video, jonka ChanelNicole (@babychanelnicole) julkaisi