Solarium-riippuvainen äiti sairastui ihosyöpään – karmivat kuvat julki!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Indianapolisissa asusteleva perheenäiti on julkaissut Facebookissa kuvia solariumin aiheuttamista ihovaurioistaan. 49-vuotias Judy Cloud on ravannut vuosien ajan syöpähoidoissa, sillä hänellä on todettu melanooma.

Self-sivuston mukaan Judyn taistelu syöpää vastaan alkoi vuonna 1995, kun hänen ihostaan löydettiin kasvaimia. Cloud on käynyt yhteensä jopa 23 leikkauksessa, joissa hänen ihostaan on poistettu syöpäkasvaimia sisältäneitä paloja.

Judy on omien sanojensa mukaan kuin tilkkutäkki eikä taistelu melanoomaa vastaan ole vieläkään ohi. Cloud uskoo vahvasti, että hänen solarium-riippuvuutensa on aiheuttanut hänelle melanooman. Nainen vietti 20-vuotiaana paljon aikaa solariumissa, sillä hän halusi näyttää ruskettuneelta ympäri vuoden.

Luonnollisesti Judy katuu sitä, että hän riskeerasi terveytensä päivettyneen ihon vuoksi. Perheenäiti on julkaissut kuvia leikkausarvistaan sosiaalisessa mediassa muistuttaakseen ihmisiä suojautumaan UV-säteiltä. Perheenäiti toivoo, että kuvien avulla hän onnistuu estämään muita tekemästä samoja virheitä, mitä hän teki nuorempana. Solarium-riippuvuudella voi nimittäin olla yllättävän kauaskantoiset vaikutukset.

3 days post op. The laser wounds are getting pus and thick scabs, bruising around eye is starting.

Julkaissut Judy Noble Cloud 30. syyskuuta 2015

Surgery wounds on chest…..5 days post op.

Julkaissut Judy Noble Cloud 30. syyskuuta 2015

Lower leg incision/laser wounds, 17 days post op. The leg wounds are slow to heal.

Julkaissut Judy Noble Cloud 30. syyskuuta 2015

A small dot of sun damage on skin becomes a good-sized crater after laser removal.

Julkaissut Judy Noble Cloud 30. syyskuuta 2015