Taylor Swiftiä hellittiin vuosipäivää – kuvat Instagramiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-supertähti Calvin Harris ja laulajatar Taylor Swift alkoivat seurustelemaan maaliskuussa 2015. Harris ja Swift ovat olleet nyt vuoden yhdessä ja he ovat juhlistaneet vuosipäiväänsä todella suloisesti lahjojen ja täytekakun kera. Äskettäin esittelimme kuvat, joissa Swift vietti vuosipäivää bikineissä. Illemmalla luvassa oli myös yhdessäoloa ja lahjoja.

26-vuotias Taylor Swift alkoi seurustelemaan 32-vuotiaan Calvin Harrisin kanssa viime vuonna 5. maaliskuuta. Swift on jakanut Instagram-tilillään kuvan kultaisesta kaulakorusta, jonka hän on saanut ilmeisesti Harrisilta lahjaksi. Korun sydänriipukseen on kaiverrettu päivämäärä 5. maaliskuuta, jolloin romanssi on virallisesti parin mukaan alkanut.

Calvin Harris jakoi omille faneilleen Snapchat-tilillään hetken, jossa he ovat Swiftin kanssa korkkaamassa herttaista täytekakkua. Täytekakku on koristeltu sydämin ja sen päälle on kuorrutettu teksti: ”1 Year”. Pariskunta vaikuttaa yhdessä todella onnellisilta ja Swift hymyileekin kauniisti Harrisille kun hän kääntää kameran naiseen päin.

3.6.15 One year down! ❤️

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi