Äiti haluaa näyttää tyttäreltään – käyttänyt jo 50 000 euroa leikkauksiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Burnleyssa asusteleva perheenäiti Janet Horrocks on tuhlannut vuosien varrella yli 50.000 euroa kauneusleikkauksiin. Äidille tehtyjen operaatioiden taustalla piilee erikoinen syy. 57-vuotias nainen haluaa nimittäin näyttää 35-vuotiaalta tyttäreltään Janelta.

Barcroft TV -kanavan haastattelussa Janet paljasti, että hänelle on tehty erilaisia kauneusoperaatioita vuodesta 2001. Koska äiti ihailee suuresti tyttärensä ulkonäköä, on hän päättänyt ottaa Janen esikuvakseen. Äiti haluaa näyttää tyttärensä kopiolta.

Aluksi Jane oli kauhistunut äitinsä projektista. Hän ei ollut mielissään siitä, että hänen äitinsä halusi näyttää samalta kuin hän. Vuosien varrella Jane on oppinut hyväksymään Janetin kauneusurakan ja nykyään häntä ei haittaa, vaikka hänen äitinsä kopioi hänen hiustyyliään, pukeutumistaan ja meikkaamistaan.

Perheenäidin mukaan hänellä on oikeus näyttää samalta kuin hänen tyttärensä, sillä hän on luonut Janen. Äidin ja tyttären näkemyserot vanhenemisesta eroavat toisistaan, sillä Janet tekee kaikkensa näyttääkseen nuoremmalta, kun taas Jane on paljastanut, että hän haluaa vanheta arvokkaasti eikä hän tule koskaan turvautumaan plastiikkakirurgiaan.