Koira rikkoi maailmanennätyksen pallotempullaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdeksänvuotias beagle Purin on rikkonut maailman ennätyksen kävelemällä pallon päällä 10 metrin mittaisen matkan. Taitava hännänheiluttaja onnistui kierittämään palloa tassuillaan samalla, kun se itse tasapainotteli sen päällä.

Kansallisena koirienpäivänä suoritettu tempaus on poikinut Purinille tittelin maailman nopeimpana pallonpyörittäjäkoirana. Purinin ennätysaika oli 11.9 sekuntia. Koiranomistaja Makoto Kumagai on ollut ylpeä perheenjäsenensä suorituksesta.

Pallon päällä tasapainottelu ei ole ainoa vakuuttava temppu, jonka Purin osaa. Koira on nimittäin ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa nettivideolla, jossa se otti kiinni 14 palloa tassuillaan yhdessä minuutissa. Purinin temppuvideo on julkaistu Guinness World Records -kanavalla.