Mies tunsi jotakin lämmintä kädessään – myrkkykäärme luikerteli viereen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa elelevä käärmelaji red-bellied black snake kuuluu vaarallisimpien käärmelajien joukkoon. Nyt yksi myrkyllisen käärmelajin edustaja aiheutti autoilijalle hieman nopeampia sydämen tykytyksiä kiemurrellessaan autossa miehen käden vieressä.

Mies oli huomannut autossa jotakin lämmintä kätensä vieressä ja nähnyt, että myrkkykäärme luikerteli hänessä kiinni. Hän oli pyytänyt kuskia pysäyttämään auton ja kuvaamaan tilanteen. Naisen kuvaamalla videolla nähdään miten mies ottaa käärmeen kiinni ja laittaa sen pussiin turvallista kuljetusta varten.

Onneksi mies oli ammattinsa puolesta käsitellyt ja pelastanut niin paljon käärmeitä, että hän osasi toimia rauhallisesti myrkyllisen käärmeen lähellä eikä tullut purruksi. Käärme oli ilmeisesti edellisen pelastustehtävän jäljiltä jäänyt autoon ja kiemurrellut ulos pussukasta työparin huomaamatta heidän viereensä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat