Poliisi löysi kannabiskätkön – vaihtoi huumeet pilailuviestiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa poliisit olivat löytäneet paikallisten pikkurikollisten huumekätkön huumekoiran tarkan hajuaistin avulla. Poliisit olivat pitäneet rikollisia niin epäonnisina, että he päättivät jättää heille kätköön pienen viestin tervehdyksenä poliisilta.

Poliisit löysivät Lontoossa Camdenin alueelta pienen huumekätkön. Poliisin huumekoira haistoi kannabiksen, joka oltiin annosteltu kätköön kahteen pussiin. Kannabista oli pusseissa Huffington Post -sivuston mukaan arviolta vain noin 60 dollarin arvosta, minkä vuoksi poliisi piti pienen kätkön löytymistä huumeen omistajalle melko epäonnekkaana sattumuksena.

Poliisi oli päättänyt jättää huumeiden omistajalle kätköön pienen viestin. Poliisi kirjoitti paperilappuseen yhden sanan: ”Unlucky”, ja julkaisi viestistä kuvan Twitterissä. Paul Taylor -niminen poliisi lisäsi kuvan aihetunnisteisiin vielä humoristisesti #GetInTouch, mikä viittaisi siihen, että poliisi odottelisi henkilöltä yhteydenottoa mikäli hän haluaisi kannabiksensa takaisin.