Työkalulaatikko onkin mukana kulkeva grilli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesään on aikaa enää pari kuukautta. Kesäkauden myötä alkaa myös monien odottama grillaussesonki. Grilli kulkee usein mukana esimerkiksi kesämökillä, festareilla ja eräreissuilla. Pallogrilliä saattaa kuitenkin olla vaikeaa kuljettaa mukanaan, ja kertakäyttögrillit ovat puolestaan ympäristölle haitallisia.

Ratkaisu saattaa löytyä BBQ Toolbox -matkagrillistä. BBQ Toolbox muistuttaa ulkoisesti enemmän työkalupakkia kuin grilliä. Se myös avautuu työkalulaatikon tyyliin, paljastaen sisältään kompaktin hiiligrillin. Työkalupakkigrillistä löytyy myös lämpöritilä ja teline ruokailuvälineille ja mausteille.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tullaanko BBQ Toolbox -grillejä näkemään suomalaisten kauppojen hyllyillä. Sitä myydään birttiläisessä Suck UK -verkkokaupassa noin 88 euron hintaan. Käsistään taitavat saattavat tietenkin valmistaa matkagrillin vaikkapa itse vanhasta työkalupakista.