Tennistähti huolestui 17-vuotiaasta mallityttärestään: ”Hän on anorektisen laiha!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen tennistähti Yevgeny Kafelnikov on avautunut netissä tyttärensä terveyttä koskevasta huolenaiheestaan. Mallina menestymisen myötä tähden 17-vuotias tytär Alesya on laihtunut vaarallisen laihaksi.

Papparazzi-sivuston mukaan Alesya asuu nykyään Pariisissa ja hän painaa mallitoimiston mukaan noin 45 kiloa. Yevgeny ei ole kyennyt pidättelemään tuohtumustaan, sillä hänen mielestä mallinura on vaarantanut hänen tyttärensä hengen. Mies paljasti, että Alesya alkoi laihtua ollessaan 14-vuotias.

Muotimaailmassa ja sosiaalisessa mediassa teinityttö oli joutunut raadollisen arvostelun kohteeksi. Monet alalla työskentelevistä kehoittivat Alesyaa laihduttamaan, jotta hän voisi edetä mallinurallaan.

Kafelnikovin mukaan hänen tyttärensä oli epävarma itsestään ja hän alkoi uskoa ihmisiä, jotka väittivät hän olevan liian suuri malliksi. Miehen mukaan Alesya sairastui lopulta anoreksiaan. Hän tiedostaa olevansa sairas, mutta hän ei halua parantua vaarallisesta sairaudestaan. Mallitytär kertoi taannoin radiohaastattelussa, että jos hän haluaisi parantua anoreksiasta ei hänellä olisi töitä mallimaailmassa.

Yevgeny on omien sanojensa mukaan yrittänyt kaikkensa saadakseen tyttärensä paratuntumaan, mutta nuori nainen ei ole kuunnellut isänsä neuvoja. Isä on tunnustanut olevansa epätoivoinen ja hän toivoo, että jonain päivänä hänen tyttärensä haluaa ottaa hänen tarjoamansa avun vastaan, jotta hän paranisi sairaudesta.

"You are a diamond, dear they can't break you" ?✨

Kuva, jonka A L E S Y A ? K A F (@alesyakaf) julkaisi

i take everything as a sign from heaven ✨??

Kuva, jonka A L E S Y A ? K A F (@alesyakaf) julkaisi