Nyt riittää povea! Räppärin Coco-vaimon muodot pursuivat paidasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimona alunperin tunnetuksi tullut kohumalli Coco Austin on sittemmin saanut jalansijaa julkisuudessa myös omilla saavutuksillaan. Viime kuukaudet hän on kuitenkin viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, koska synnytti neljä kuukautta sitten perheeseen esikoistyttären Chanelin.

Nyt Coco ja Ice-T ovat kuitenkin päässeet viettämään yhteistä aikaa julkkisjuhlissa, kun Coco juhli synttäreitään Las Vegasin SLS-hotellin Foxtail Nightclubissa. Muodokas Coco oli illan näyttävin kaunotar, sillä hänen asunsa ei liikoja muotoja peittänyt.

Coco Austin paljasti taannoin Twitterissä, että hän on tuhlannut omaisuuden vauvansa muotiluomuksiin ja asusteisiin. Eräässä lapsikuvassa Chanel poseerasi Chanel-muotitalon vaatteissa. Sängyllä nukkuva pikkuballerina oli puettu korkokenkiä muistuttaviin töppösiin. Vaatteiden lisäksi tytöllä on kallisarvoinen korukokoelma, johon kuuluu muun muassa erilaisia timanttikorvakoruja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash