Haisetko pahalle kumppanin seurassa? Näissä tilanteissa se on OK

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uuden kumppanin tavattuaan haluaa antaa mielikuvan, että on puhdas, siisti ja hyvältä tuoksuva. Etenkin naiset saattavat tietoisesti vältellä tilanteita, joissa he voivat haista pahalta uuden ihastuksen seurassa. Turhaan.

Kaikki tietävät, että elämän monipuoliseen kirjoon kuuluu myös aimo annos tuoksuja. On normaalia haista hieltä treenin tai rankempien kotiaskareiden jälkeen. Myös aamut ovat täynnä tuoksuja, kun hengitys lemuaa ja lakanoiden välistä leijailee yöllä harrastetun seksin haju. Viikonloppuisin suihkuun menemistä saatetaan venyttää aamusta puoleen päivään, ja tällöin hajut ovat olennainen osa habitusta.

Ihminen haisee pahalta myös kipeänä ollessaan. Etenkin vatsavaivat saattavat saada uudet ihastukset noloihin tilanteisiin. On totta, että välillä vessassa haisee kammottavalta myös naisen käynnin jälkeen. Parisuhdeasiantuntija Lucy Moore muistuttaa, että toisinaan on ihan tavallista haista pahalta, eikä siitä kannata ottaa sen suurempaa stressiä parisuhteeseen.