Ei korkean paikan kammoisille! Laskettelija kiitää lähes pystysuoraa jyrkännettä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kompaktien ja kevyiden kypäräkameroiden myötä verkossa on nähty yhä enemmän hurjia urheilusuorituksia kuvaavia videoita. Nyt Facebookissa on kiertänyt ensimmäisen persoonan kuvakuvalmasta kuvattu lasketteluvideo, joka ei sovellu korkean paikan kammoisille.

Videon alussa laskettelija hiihtää suksillaan pitkin vuoren kapeaa huippua. Sen jälkeen hän lähtee laskemaan vuoren lähes pystysuoraa seinämää pitkin. Mies selviää hurjasta suorituksesta alas asti täysin ehjin nahoin.

Valitettavasti videolta ei selviä, kuka suorituksen toteuttanut hurjapää on. Video on kuitenkin jaettu Facebookin I Love Switzerland -kanavalla, joten se on mitä ilmeisimmin kuvattu sveitsin Alpeilla.

Impressionnant!!! :o / Awesome!!! :o

Julkaissut I Love Switzerland! 16. maaliskuuta 2016