Pikkupoika sai leikkivirvelillä kalan – isä oli haljeta ylpeydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli mennyt yhdessä kalastamaan ja viettämään aurinkoista kesäpäivää rannalle. Perheenäiti oli alkanut kuvaamaan videolle poikaansa, joka ryhtyi kalastamaan pienellä värikkäällä leluvirvelillään. Äiti ei voinut varmasti kuvitellakaan kuvatessaan, että hän tulee saamaan poikansa ensimmäisen kalasaaliin videolle.

Videolla nähdään miten poika heittää syötin veteen, jolloin kala nappaa siihen heti kiinni. Koko perhe yllättyy ja alkaa kannustamaan pientä poikaa vetämään saaliin rantaan. Poika on innoissaan saadessaan lopulta kalan rantaan isänsä avustuksella.

Kalan pyydystämisen jälkeen poika haluaa poseerata saaliin kanssa. Poika on tainnut nähdä muutaman kalastajan nappaaman kuvan aiemmin, koska poika tietää heti miten kalan kanssa tulee kuvassa olla. Pikkuinen on todella ylpeä pidellessään käsissään kalaa, joka on pojan ensimmäinen saalis.