Mitä ihmettä? Rannekello sisältää minikokoisen sushilounaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Markkinoilla on nähty erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja älykelloja, mutta miltä kuulostaisi rannekello joka tarjoaa pienen aterian nälän hetkellä? Tuoreella videolla esitellään juurikin kyseisen kaltaista keksintöä.

Bento Watch on rannekello, jonka linssin alta löytyy viisareiden lisäksi miniatyyrikokoisen bento-lounas. Youtube-videolla päästään seuraamaan kellon ja ruoan valmistusta alojensa ammattilaisten käsissä.

Rannekello sisältää jopa pienet syömäpuikot, joilla vitamiinipitoisen miniannoksen voi nauttia. Bento-kelloja ei valitettavasti tulla kuitenkaan näkemään kauppojen hyllyillä ainakaan lähitulevaisuudessa. Videolla esiteltävä kello on ainoa laatuaan, ja se on varta vasten luotu Takii Seeds-yhtiön mainoskampanjaa varten.