Rihanna antoi mikrofonin fanille – ääni löi jokaisen ällikällä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parhaat ystävykset olivat lähteneet katsomaan kummankin fanittamaa Rihannaa Cincinnatiin ANTI World Tour -kiertueen konserttiin. Illasta tuli ystävyksille todella unohtumaton, koska Rihanna tarjosi toiselle heistä kesken esityksensä mikrofonia.

Brittany on julkaissut Instagram-tilillään videoleikkeet tilanteesta, jossa hänen ystävänsä Terah Jay pääsi laulamaan Rihannan kanssa. Rihanna toi kesken FourFiveSeconds-kappaleensa esittämisen mikrofonin Jayn eteen, ja pääsi itsekin kokemaan melkoisen yllätyksen miehen avatessa suunsa.

Terah Jay ei pelästynyt saamaansa tilaisuutta vaan tarttui siihen molemmin käsin. Kun hän alkoi laulamaan, Rihannan ilme muuttui. Poptähti oli täysin mykistynyt kuullessaan miehen osaavan laulaa todella hyvin. Rihannan laulajaparin valinta fanien joukosta osui tällä kerralla enemmän kuin kohdilleen.