Hurja taistelu! Varaanit ottivat toisistaan mittaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa nähdään toisinaan näyttäviä luontovideoita eläimistä, jotka käyvät rajuja kamppailuja keskenään. Nämä välienselvittelyjen rinnalla kovimmatkin UFC-ottelut saattavat vaikuttaa pienten lasten riidoilta.

Australian Bribie Islandilla kuvatulla videolla päästään seuraamaan kahden varaanin mittelöä. Suurikokoiset matelijat taistelivat ilmeisesti siitä, kumpi pääsisi tonkimaan videon kuvanneiden tahojen leirin roskia.

Video jaettiin käärmeitä ammatikseen pyydystävän Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 -ryhmän Facebook-kanavalla. Videon jakaneen Richie-nimisen miehen mukaan hän on tarkkaillut matelijoita luonnossa koko elämänsä ajan. Siitäkin huolimatta tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän on nähty vastaavanlaista käytöstä luonnossa eläviltä varaaneilta.

BIG BOYS BATTLE IT OUT!This was awesome. I got front row seats to these big boys battling it out for the right to scavenge at our campsite over on Bribie Island around a month back. I've spent my whole life observing reptiles in the wild and this was the first time and probably the only time I'll ever get to see this epic behavior. All up there was about 6 Lace Monitors cruising around us while this was going on. My brother Steve took this iPhone video and I'm so stoked he did. Enjoy RichieATT: To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Julkaissut Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 21. maaliskuuta 2016