Ilouutisia GTA-faneille! Grand Theft Auto 6 on jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockstar-yhtiön rikollisten maailmaan sijoittuva Grand Theft Auto lukeutuu kaikkien aikojen tuottoisimpiin pelisarjoihin. Sarjan tuorein osa, Grand Theft Auto V, julkaistiin vuonna 2013, ja jatkoa on jo luvassa.

Grand Theft Auto 6 -pelin työstäminen on jo aloitettu. Techradar-sivuston mukaan toistaiseksi ei ole vielä selvää, mihin kaupunkiin peli tällä kertaa sijoittuu. Sivusto kuitenkin paljasti, mihin tuleva peli oli vähällä sijoittua.

Rockstar-yhtiön työntekijät vierailivat muutama vuosi sitten Japanissa, tarkoituksenaan tutustua paikalliseen kaupunkiympäristöön ja kulttuuriin. Grand Theft Auto -pelisarjan tulevan osan suunniteltiin nimittäin alun perin sijoittuvan Tokioon. Suunnitelmat ovat kuitenkin sittemmin muuttuneet, ja pelisarjassa tullaan todennäköisesti jatkossakin tekemään rikoksia Yhdysvalloissa.

Vielä ei ole selvillä, koska Grand Theft Auto 6 -peliä voi odottaa kauppojen hyllyille. Pelisarjan neljännen ja viidennen osan välissä ehti kulua noin viisi vuotta, joten tulevan pelin julkaisu saattaisi sijoittua vuosien 2018 tai 2019 paikkeille.