Hayden Panettiere mainostaa povekkaana hampurilaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hayden Panettiere avautui äskettäin lehdille siitä, miten vaikeaa synnytyksen jälkeinen aika oli hänelle. Panettiere sai taannoin lapsen nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa. Sittemmin Hayden paljasti kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

Nyt Hayden on kiinnitetty Carl’s Jr. -hampurilaisketjun uudeksi mainoskasvoksi, kuten monet muut julkkiskaunottaret ennen häntä. Poikkeukselliseksi Haydenin tekee se, että hän poseeraa mainoksissa vaatteet yllään. Toki hieman povea neitokainenkin mainosissa esittelee.

Heroes-hittisarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere näyttelee Nashville-televisiosarjassa Juliette Barnes -nimistä kantrilaulajaa, joka kärsii vakavasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Sittemmin kaunotar kertoi sairastuneensa masennukseen oikeassa elämässä myös itse Kaya-tyttärensä syntymän jälkeen. Näyttelijätär hakeutui klinikalle hoitoon huomattuaan, että hän tarvitsee masennukseensa ammattiauttajaa.

Splash
Splash
Splash
Splash