Irlantilaiset hautajaiset pubissa – juhlakansa laulaa ystävän muistolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlannissa pubikulttuuri on niin vahvaa, että jopa hautajaisia juhlitaan paikallisissa pubeissa. Nyt verkossa on lähtenyt leviämään video, jossa ystävät viettävät edesmenneen miehen hautajaisia pienessä pubissa ja laulavat ystävän muistolle.

Tim Clifford on julkaissut Vimeo-kanavallaan videon, jossa pubiin kokoontuneet ystävät alkavat laulamaan edesmenneen Ger Foleyn muistolle. Ystävät ovat virallisten hautajaisten jälkeen kokoontuneet Killorglinissa sijaitsevaan pubiin, jossa he kuoleman suremisen sijaan ovat päättäneet ylistää Foleyn elämää.

Videolla ystävykset alkavat laulamaan Falveys Bar -nimisessä pubissa yhteen ääneen Killers-yhtyeen Mr. Brightside -nimistä kappaletta. Koko pubi alkaa laulamaan kappaleen mukana osoittaakseen kunnioitusta Foleylle.

Ger Farmer Foley from Tim Clifford on Vimeo.