Realitytähdestä tuli bikinimalli – kuvat kertovat miksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner on tullut tunnetuksi Made in Chelsea -realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Viikonloppuna Kimberley kuvattiin jälleen esittelemässä oman mallistonsa uusia tuotteita, kun hän oli poseeraamassa mainoskuvissa Antigualla, Karibialla. Kimberley Garner on viime aikoina tarjonnut faneilleen Instagramissa usein upeita bikinikuvia, mutta nyt hänet ikuistettiin varsinaisissa bikinikuvauksissa Antiguan viidakossa.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash