Matemaattinen pulma tyttöystävälle liikaa – poikaystävä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja tapauksia, joissa ihmiset ovat kiusanneet kumppaniaan tai ystäväänsä helpolla matematiikan tehtävällä, jota toinen ei pysty mitenkään ymmärtämään. Tällä kertaa matemaattisen pulman äärellä oli tyttöystävä, joka oli täysin ihmeissään poikaystävän esittämän laskukaavan vuoksi.

Poikaystävä on esittänyt pienen matemaattisen pulman tyttöystävän ratkottavaksi. Mies toistaa sen naiselle moneen otteeseen, mutta nainen ei ymmärrä helppoa vastausta yksinkertaiseen tehtävään vaan vastaa aina väärin, mikä huvittaa videota kuvaavaa poikaystävää.

Ratkottavassa pulmassa isoveljen kerrotaan olevan neljävuotias ja pikkuveljen puolet hänen iästään. Kysymys kuuluukin kuinka vanha pikkuveli on silloin kun isoveli täyttää 100 vuotta, mikä saa naisen jostain syystä luulemaan, että pikkuveli ikääntyy puolet hitaammin.