Nainen yllätti vauvauutisilla – miehen reaktio vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita, joissa nähdään tilanne missä nainen on yllättänyt miehensä vauvauutisilla. Miesten ilmeet ja reaktiot ovat yleensä näkemisen arvoisia, ja niin tälläkin kerralla kun aviomies ei ollut ymmärtää vihjettä.

Nainen oli pukenut heidän lapsensa ylle paidan, johon hän oli kirjoittanut miehelleen vihjeeksi: ”Big brother Oct 2016”. Mies ei kuitenkaan huomannut lukea paidassa olevaa tekstiä ennen kuin nainen huomautti hänelle asiasta.

Luettuaan tekstin vauvauutinen ei valkene miehelle. Hän kysyy vaimoltaan minkä vuoksi nainen kuvaa häntä. Lopulta vaimo pyytää hieman käskevämpään sävyyn miestä miettimään lapsen paidan tekstin tarkoitusta. Miehen ymmärtäessä viimein asian hänen kasvoilleen tulee monia huvittanut ilme, josta paistaa hetkellinen järkytys.