Pizzarotta sai haastajan – pizzaorava kuvattiin Chicagossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin kaduilla elävä suurikokoinen pizzarotta on saanut haastajan sosiaalisessa mediassa. Chicagolaiset ovat nimittäin kuvanneet kaupunkinsa kaduilla vaeltelevan pizzaoravan. Näky on tallentunut useiden silminnäkijöiden ottamiin kuviin.

Silminnäkijöiden tekemien havaintojen mukaan pizzoilla herkutteleva orava asuu Chicagossa Ukranian Village -kaupunginosassa. Häikäilemätön herkkusuu on pongattu istumassa puiden oksilla napostelemassa varastelemiaan pizzapaloja.

ABC 7 -kanavan mukaan pizzaorava on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja monet ovat kiistelleet siitä, kumpi voittaisi taistelun pizzasta orava vai rotta. Toivottavasti kaupunkilaistuneen oravan ruokavalioon kuuluu myös jotain muuta kuin rasvaisia ja epäterveellisiä pizzoja.