Remontoija löysi kirjeen aikaisemmalta asukkaalta: ”Tarkkailen sinua”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iäkkäiden rakennusten seinien ja lattioiden välistä saattaa toisinaan löytää vanhoja sanomalehtiä, jotka tarjoilevat aikamatkoja vuosien taakse. Nyt Alex Moss -niminen mies on löytänyt makuuhuoneensa lattiansa alta kirjeen, joka oli vanhan asukkaan sinne piilottama.

Prestwichissä makuuhuonettaan remontoinut Alex Moss koki yllätyksen purkaessaan huoneessa ollutta takkaa. Mies nimittäin löysi kesken remontoinnin vuodelle 2001 päivätyn kirjeen, jonka lähettäjänä oli Darren Lucas. Kirjeessä kerrottiin, että Darren oli remontoinut huonetta. Hän myös toivotti kirjeen löytäjälle nautintoa elämään ja muistutti, että tulee aina tarkkailemaan uutta asukasta.

Alex julkaisi hyytävän kirjeen Twitterissä, jonka ansiosta Darren otti häneen lopulta yhteyttä. Mies lupasi, ettei tulisi vahtimaan Alexia uhkailuista huolimatta. Sen sijaan hän vinkkasi uudelle asukkaalle, että talon puutarha on uskomaton kesäisin kukkiessaan.