Carlsbergin tempaus sai kuolan valumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen panimojätti Carlsberg on toteuttanut kampanjan, jossa todetaan: ”If Carlsberg did Chocolate Bars”, jossa bars-sanan voi ymmärtää joko anniskeluravintolana tai suklaapatukkana. Carlsberg toteutti molemmat sekä suklaan että baarin.

Olutyhtiö Carlsberg avasi pääsiäispyhinä kokonaan suklaasta valmistetun pop-up -baarin Englantiin. Baarin rakensi ruokataiteilija Prudence Staite ja sen ulkonäkö on herkullisen mahtipontinen. Suklaabaari on täynnä pieniä yksityiskohtia aina seinäkoristeita ja sisustuselementtejä myöten.

Baarissa on käsin suklaasta valmistettu tikkataulu, tuolit ja televisio. Komeudella on korkeutta tavallisen baarin verran ja syvyyttä kolmisen metriä. Carlsbergin ideana oli yhdistää kaksi brittiläisten lempiasiaa, eli olut ja suklaa. He onnistuivat erinomaisesti ja ihmiset olivat silminnähden haltioissaan näystä.