Elton John ahdisteli turvamiestä: ”Kouri jalkoväliä ja nipisti nännistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuusikko Elton John on yksi maailman suosituimmista laulajatähdistä. Menestynyt taiteilija on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä, ja hänet tunnetaan muun muassa Candle in the Wind ja Your Song -kappaleista. Nyt mies kohtaa hurjia syytöksiä entiseltä työntekijältään.

Elton Johnin entinen henkivartija syyttää supertähteä seksuaalisesta ahdistelusta. Muusikko on ahdistellut Jeffrey Wenninger -nimistä turvamiestä kolme kertaa. Kanteen mukaan Elton John on ahdistellut Wenningeriä kolme kertaa vuonna 2014. Muusikko on kourinut miehen haaroväliä autossa, tunkenut sormia turvamiehen peppuvakoon ja nipistänyt nännistä, TMZ uutisoi.

Lisäksi hän on sanonut miehen genitaalialueelle houkuttelevaan sävyyn: ”Tule Elton-sedän luokse”. Entinen turvamies tulee todennäköisesti vaatimaan jättikorvauksia miljoonaomaisuuden tehneeltä muusikolta. Supertähti on avoimesti homo, ja hänellä on aviomiehensä David Furnishin kanssa kaksi poikalasta.