Järjetön selfie! Panttivanki poseerasi pommimiehen kanssa lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valokuvauksen suurin ilmiö sitten värikuvien keksimisen on viime vuosina räjähdysmäisesti yleistynyt tapa kuvata itsensä selfie-kuviin milloin missäkin erikoisessa tilanteessa. Tässä lajissa erikoisuuden tavoittelu on ykkösasia, mutta nyt eräs brittimies on mennyt lajissaan todella pitkälle.

26-vuotias Leedsissä asuva Ben Innes oli lentämässä EgyptAirin lennolla MS181, kun Seif Eldin Mustafa kaappasi yllättäen lennon räjähdevyö itseensä sidottuna. Välikohtauksen ollessa käynnissä Innes lähetti ystävilleen WhatsAppin kauttta selfie-valokuvan, jossa hän poseerasi hymyillen lentokonekaapparin kanssa. Viestissä mies pyysi ystäviään katsomaan televisiouutiset.

Kaappausdraama päättyi lopulta ilman uhreja, kun lentokone oli sitä ennen laskeutunut kaapparin vaatimusten mukaisesti Kyprokselle Larnacan lentokentälle. Turvallisuuskouluttajana työskentelevä Innes pääsi lentokoneesta vapaaksi viimeisten joukossa. Samalla selvisi, että Mustafan ympärillä ollut pommivyö ei ollut oikea. Parhaillaan verkossa ihmetellään tiesikö Innes pommivyön tekaistuksi jo lentokoneessa.

Ben Innes
Ben Innes
Kaapattu lentokone ulkoa, Kuva: Splash
Kaapattu lentokone ulkoa, Kuva: Splash