John Travoltan vaatimukset hotellille: ”Alumiinifoliota ja mieshierojia”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijälegenda John Travolta on kummastuttanut vuosien ajan hotellien henkilökuntaa erikoisilla vaatimuksillaan. Joka kerta, kun Travolta viettää yönsä hotellissa, tulee huoneen ikkunat olla vuorattu alumiinifoliolla.

Page Six -lehden mukaan Travoltan lähipiirissä työskentelevä avustaja on myös paljastanut, että vaatimuksiin kuuluu se, että Johnin käytettävissä on mieshieroja. 62-vuotias Travolta on painottanut, ettei hän kelpuuta naishierojia. Sen lisäksi Travolta on vaatinut, että hotellihuoneen tulee olla tyhjillään vähintään 24 tuntia ennen hänen saapumistaan, sillä ilman on oltava puhdasta.

American Crime Story -sarjassa näyttelevä tähti on esittänyt samoja vaatimuksia hotelleille jo useita vuosia ja nykyään monet hotelleista osaavat toimia Travoltan toivomalla tavalla. Vaikka maailmantähden vaatimukset eivät ole erityisen vaikeita tai diivamaisia, ovat ne työntekijöiden mukaan erikoisimmasta päästä.