Kalanviljelijän painajainen – vajoama nielaisi 25 tonnia kalaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Guipingissa asusteleva kalanviljelijä on menettänyt elantonsa lampeen ilmestyneen vajoaman takia. Rantaan muodostunut vajoama nielaisi hetkessä 25 tonnia kalaa ja viemärin tavoin se tyhjensi lammen lähes kokonaan vedestä.

People’s Daily Online -sivuston mukaan vajoama muodostui lampeen neljän aikaan aamuyöllä. Viljelijää odotti aamulla karu näky, sillä lampi oli tyhjentynyt ja kaikki kalat olivat kadonneet. Miehen harmiksi mitään ei ollut enää tehtävissä.

Paikalliset ovat syyttäneet vajoamasta alueella toimivaa louhosyhtiötä. Lähistöllä oleville pelloille on alkanut ilmestyä vajoamia yhtiön aloitettua työt louhoksella. Paikalliset maanviljelijät uskovat, että louhosten kaivuutöiden ja maavajoamien välillä on yhteys. Sitä ei ole kuitenkaan toistaiseksi onnistuttu todistamaan.