Luksuslomailijan valinta: Karibian rantabungalowit vetävät hiljaiseksi!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Karibialla sijaitseva Sandals Resort on tullut monille luksuslomailijoille tutuksi ylellisenä lomaparatiisina. Henkeäsalpaavan upeissa maisemissa sijaitsevat hotellit ovat olleet erityisesti häämatkailijoiden suosiossa.

Yksi Sandals Resortin kauneimmista kohteista on Jamaikan Montego Baylla sijaitsevat rantahuvilat. Veden ylle rakennetut bungalowit ovat ylellisyyttä ja yksityisyyttä kaipaaville lomailijoille unelmien täyttymys. Sandals Resort -sivujen mukaan jokaiseen huvilaan kuuluu oma hovimestari, joka huolehtii vieraista majoittumisen ajan. Bungaloweissa on oma aurinkoterassi, uima-allas ja sisäporeamme.

Yksi huviloiden ihastuttavimmista yksityiskohdista on lasinen lattia, josta voi vilkuilla vedenalaista rantaelämää. Sandals Resortin Royal Caribbean Private Island Villa -bungalowit kustantavat sesonkiaikoina lähes 5.000 dollaria yöltä. Sesonkien ulkopuolella huoneen voi kuitenkin saada 1500 dollarin hintaan. Upeat rantahuvilat takaavat ylellisen loman Karibian kauniissa merimaisemassa.

Sandals Resort Caribbean
Sandals Resort Caribbean
Sandals Resort Caribbean
Sandals Resort Caribbean
Sandals Resort Caribbean
Sandals Resort Caribbean