Katumaasturi putosi neljännestä kerroksesta kadulle – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Baltimoren poliisilaitos on julkaissut verkossa videon järkyttävästä ja yllättävästä auto-onnettomuudesta. Videolla katumaasturi putoaa nimittäin parkkihallin neljännestä kerroksesta kävelykadulle.

Viranomaisten tiedotteen mukaan auton kuljettaja oli yrittänyt ajaa parkkipaikalle, kun ajoneuvo lähtikin liikkumaan eteen päin. Maasturi ajoi betonisen aidan läpi, ja putosi parkkihallin neljännestä kerroksesta kadulle. Onnettomuus tapahtui Baltimoressa 14. maaliskuuta. Kuljettaja ei saanut välikohtauksessa pahoja vammoja.

Towson Parking Garage Crash (3/14/16)

Baltimore County Police release video surveillance footage of the March 14 incident in which a car drove off of the fourth floor of a parking garage in Towson.The full release is available on our news blog: http://ow.ly/ZSbMd

Julkaissut Official Baltimore County Police & Fire 23. maaliskuuta 2016