12-vuotias tyttö nipisti pojan peppua – poliisi pidätti ja tyttö tuomittiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikakautta, jossa kasvatusta kontrolloidaan tiukasti, mutta myös kasvattajille asetetaan enemmän rajoja kuin koskaan aiemmin. Yhdysvaltalaisessa koulussa on menty hieman liian pitkälle erään oppilaan rangaistuksen suhteen. Hänet pidätettiin pepun nipistämisestä.

Amerikkalainen 12-vuotias Breana Evans oli vitsinä nipistänyt poikapuolisen koulukaverinsa peppua. Nipistelyä tapahtuu orlandolaisessa koulussa paljon, ja kyseessä on eräänlainen peli. Poika oli kertonut asiasta äidilleen ja koulun viranomaisille. Asia eteni lopulta pojan äidin toiveesta siihen, että Breana Evans pidätettiin ja hän joutuu nyt suorittamaan yhdyskuntapalvelua. Tytön isä on raivoissaan.

– Voi luoja, mikä tähän maailmaan on tullut? Lapset eivät saa olla enää lapsia. Pojan äiti tarvitsee apua, jos hän käyttäytyy näin ylisuojelevasti, Ray Evans päivittelee ABC7-paikallisuutisille.