Miehen valitusvideo kahvilalle: ”Iso kahvi mahtuu pieneen kahvimukiin!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paul Hopkinson niminen mies hakee päivittäin Costa Coffee -kahvin mukaansa työmaalleen. Hopkinsonilla on ollut tapana tilata mukaan aina iso kahvi, jonka suurempaa kokoa hän oli kuitenkin alkanut vähitellen epäilemään.

Hopkinson on julkaissut Costa Coffeen Facebook-sivuille videon, jossa mies ihmettelee mistä hän maksaa ylimääräiset 30 penniä. Mies näyttää videolla miten hänen ostamansa iso kahvi mahtuu hyvin myös tavallisen kokoiseen pahvimukiin.

Mies oli aiemmin ladannut videon Costa Coffeen sivuille, mutta sivusto oli poistanut sen 219.000 katselun jälkeen. Mies on kuitenkin ladannut videon uudestaan ja saanut kahvilalta vastauksen. Costa Coffee vakuuttaa isossa mukissa olevan enemmän juomaa, koska he eivät voisi turvallisuussyistä täyttää pienempää mukia noin täyteen.

WOW !! Dear Costa, I posted this to your page & you deleted it!?? When it hit 219,000 views!!!!!!You were commenting on the wall etc.. you deleted it? Why??If there is nothing to hide? You don't delete other posts…. Is it because it got so many hits?

Posted by Paul Hopkinson on Saturday, March 26, 2016

Katso video tästä.