Nainen nai itsensä ja vaihtoi nimensä: ”Nimeni on Kaunis Olemassaolo”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seattlelainen Desiree Longabaugh on mennyt itsensä kanssa naimisiin Eiffel-tornin kupeessa Pariisissa. Vihkiseremonian myötä Desiree vaihtoi nimeään ja nykyään hänet tunnettaan Beautiful Existencena, joka tarkoittaa suomeksi kaunista olemassaoloa.

Vihkiseremoniassa Beautifulin seurana oli kolme hänen parasta ystäväänsä. Vihkiminen tapahtui Skype-videopuhelun välityksellä. Yhdysvaltalainen vihkioikeuden saanut henkilö toimitti tehtävän virtuaalisessa muodossa. PA Real Life -sivuston mukaan 42-vuotiaan Beautifulin avioliitto itsensä kanssa on kestänyt jo lähes vuoden ajan.

Kesäkuussa tulee kuluneeksi vuosi Existencen häistä. Beautifulin mukaan kaikkien tulisi mennä itsensä kanssa naimisiin. Kahden pojan äiti on omien sanojensa mukaan onnellisempi kuin ikinä. Hänen 16-vuotias poikansa Edge ja kuusivuotias Epic ovat molemmat hyväksyneet äitinsä liiton itsensä kanssa. Nainen uskoo, että liitto tulee kestämään koko loppuelämän, vaikka hän löytäisikin rinnalleen uuden kumppanin.