Muotisuunnittelijan läpimurto – mekko hedelmärakeista!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Suttonissa asusteleva 27-vuotias muotisuunnittelija ja ompelija Sarah Louise Bryan on lyönyt läpi muotimaailmassa erikoisella luomuksellaan. Vuosi sitten suunnittelijalla ei ollut edes varaa maksaa vuokraansa ja nyt hänen tienestinsä lähenevät miljoonaa euroa.

Läpimurron tehnyt luomus on mekko, joka on valmistettu yli 3.000 hedelmärakeesta. Skittles-makeisista pitävä suunnittelija osti 145 pussillista hedelmärakeita, jotta hän voisi valmistaa niistä huomiota herättävän puvun.

Tempaus kannatti, sillä muotilehdet ja -talot kiinnostuivat Sarahin erikoisesta mekosta. Suunnittelijan mekko on ollut näytillä useissa näytöksissä ja museoissa. Ripleys-vaateketju on ollut kiinnostunut vaatteesta ja sen myymisestä liikkeissä. Markkinoille päätyvät Skittles-mekot tullaan kuitenkin valmistamaan materiaaleista, jotka kestävät kuluttajien käyttöä.

Hedelmäraemekon ansiosta Sarahille on sadellut työtarjouksia. Daily Mail -lehden mukaan perheenäiti on sittemmin luonut myös upean unikoista valmistetun mekon, jonka hän lahjoitti hyväntekeväisyyteen. Bryanin suurin unelma on ollut se, että hän voisi elättää perheensä työskentelemällä muotisuunnittelijana ja Skittles-mekon myötä se haave näyttäisi toteutuneen.