14-vuotias yrittäjä menestyy asuntobisneksellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nimikko-ohjelmaansa Yhdysvalloissa juontava Ellen DeGeneres haastatteli taannoin asuntobisnesmaailmaan astunutta teiniä. Willow Tufano oli haastattelun aikaan vain 14-vuotias, mutta erinomainen esimerkki kaikille kotonaan tasapepulla istuville laiskamadoille. Yrittänyttä ei laiteta.

Teini-ikäinen Tufano oli aloittanut pienimuotoisen osto- ja myyntibisneksen Craigslistillä. Hän kahlasi internetin osto- ja myyntipalstaa läpi sekä kävi huutokaupoissa ja osti kaikkea käyttökelpoista tavaraa halvalla. Sen jälkeen hän myi esineitä eteenpäin pienellä voitolla.

Lopulta Tufano oli saanut kasaan 6.000 dollaria. Asuntomarkkinoiden notkahtaessa Floridassa tuli myyntiin 100.000 dollarin arvoinen talo. Kun hintakupla puhkesi, osti Tufano talon itselleen 12.000 dollarilla. Hän kunnosti sen vanhempiensa avustuksella ja vuokraa sitä nyt 700 dollarin kuukausivuokralla eteenpäin.

Tufano on ymmärtänyt kierrättämisen mahdollisuuden ja pitää toisten roskia aarteinaan. Ja vieläpä hyvää voittoa tehden. Nuori nainen haluaa maksaa vanhemmiltaan taloa varten lainaamat rahat takaisin ja sen jälkeen hänen tarkoituksenaan on laajentaa asuntobisnestä lisää.