Britney Spearsin bikinikuvista photoshop-kohu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on esitellyt uusissa Instagram-kuvissaan upeaa treenattua vartaloaan, joka tuntuu silti monien kommentoijien mielestä olevan photoshopin ansiota. Nainen päätti iskeä takaisin ja julkaista lisää vähäpukeisia kuvia lomalta, jossa hän on tällä hetkellä yhdeksän- ja kymmenenvuotiaiden poikiensa kanssa.

34-vuotias Britney Spears julkaisi itsestään kuvan, jossa hänellä on keltaiset bikinit yllään. Poptähti makoilee altaan reunalla aurinkoa ottaen ja näyttää todella hyväkuntoiselta. Moni on kuitenkin epäillyt, että nainen on käyttänyt kuvanmuokkausohjelmia vatsan pienentämiseen ja selän notkon luomiseen.

Britney Spears nauttii tällä hetkellä auringosta ja lämmöstä Havaijilla poikiensa Sean Prestonin ja Jayden Jamesin kanssa. Spears on julkaissut tsestään lisää kuvia, joissa hän on bikineissä. Lomalta otetuissa kuvissa näkyy, että naisella ei ole mitään syytä muokkailla kuvia varten vartaloaan pienemmäksi.

Just chilling ☀️

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

Good afternoon!

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi

??☀️

Kuva, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi