Halle Berry viimein Instagramiin – upea kuva ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median kanavia on tullut Facebookin jälkeen niin nopeasti, että kaikki eivät välttämättä ole jaksaneet tutustua niihin vaan luottaneet edelleen pelkkään Facebookin voimaan. Nyt Halle Berry on yllättänyt faninsa ja päästänyt heidät seuraamaan naisen elämää myös Twitterissä ja Instagramissa.

49-vuotias näyttelijätär Halle Berry on onnistunut välttämään uskomattoman kauan Twitterin ja Instagramin käyttöönottoa. Nyt tähti on kuitenkin kokenut tarpeelliseksi jakaa omaa elämäänsä faneilleen myös kyseisissä sovelluksissa, mikä on saanut fanit nopeasti innostumaan.

Ensimmäisenä kuvanaan Berry julkaisi itsestään Instagramiin metsässä otetun kuvan, jossa hän on paljas selkä kameraan päin. Nainen sai nopeasti ensimmäiselle kuvalleen yli 30.000 tykkäystä ja 2.300 kommenttia. Seuraajia hän onnistui saamaan tililleen yhdellä kuvalla jo 141.000.