Instagramiin odotettu muutos – haastaa Facebookin videot

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram-kuvapalvelu on muuttumassa. Taannoin uutisoitiin, että lähitulevaisuudessa suosituimmat kuvat tulevat näkymään Instagramin syötteessä ensimmäisinä uusimpien otosten sijaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoa Instagramiin tuleva merkittävä uudistus.

Instagramiin voi pian lähettää enintään 60 sekunnin pituisia videoita. Tämä tarkoittaa niiden maksimipituuden muuttuvan jopa kolme kertaa aikaisempaa pidemmäksi. Tähän asti palveluun on voinut nimittäin lähettää pisimmillään 15 sekunnin pituisia videoita.

Instagram uutisoi muutoksesta julkaisemassa Vimeossa videon, jossa esitellään pätkiä palvelun suosituimpien videotähtien tuotoksista. Instagramin tiedotteen mukaan vaikutusvaltaisimmat Instagram-käyttäjät pääsevät kuvaamaan 60 sekunnin videoita saman tien. Suurimmalle osalle kuvapalvelun käyttäjistä uudistus saapuu kuitenkin vasta tulevien kuukausien aikana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat