Koira ei suostunut luopumaan tutista – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lattia on yleensä perheissä paikka, josta löytyvät asiat ovat koirien mielestä niiden omaisuutta. Pienten lasten ja koirien lelut menevät hyvin nopeasti sekaisin, ja koirien lelut löytyvätkin monesti vauvojen suusta ja lasten lelut koirien hampaista.

Tällä kertaa videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira on kiintynyt vauvan tuttiin. Max-niminen kultainennoutaja on löytänyt lattialta tutin, jonka se on osannut napata suuhunsa täysin oikeaoppisesti.

Videolla Maxin omistaja yrittää suostutella koiraa luopumaan tutista, mutta koira on eri mieltä. Max työntää naisen lähestyvän käden jatkuvasti kauemmas eikä halua antaa suustaan pois tuttia, jonka imeskeleminen näyttäisi olevan todella mieluista puuhaa Maxin mielestä.